Oorlogsdagboeken

De Anne Frank Krant 2024 is een lespakket voor leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs (leerjaar 5 en 6 in Belgiƫ) en behandelt het leven van Anne Frank, de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. De krant verschijnt jaarlijks en staat dit jaar in het teken van oorlogsdagboeken.

Het basispakket bestaat uit een krant voor elke leerling en een docentenhandleiding. Daarnaast zit er een extra bij het basispakket: Van D-Day tot bevrijding. In 2024 is het tachtig jaar geleden dat geallieerde troepen in Normandiƫ aan land kwamen om nazi-Duitsland te verslaan. Leerlingen verdiepen zich in het laatste oorlogsjaar en maken samen een tijdlijn. Bij de krant bieden we ook digitaal verdiepingsmateriaal aan via ons LessonUp-kanaal.

Bestellingen worden doorgaans binnen vijf werkdagen uigeleverd uitgeleverd.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzend- en administratiekosten. Die worden later in het bestelproces verrekend.
Artikelen
Basispakket (2023/2024)
30 kranten
1 docentenhandleiding
1 extra Van D-Day tot bevrijding

pakket(ten)
à
€ 56,95
=
Anne Frank Pakket 2 (2023/2024)
10 kranten
1 docentenhandleiding

pakket(ten)
à
€ 16,50
=
Extra Van D-Day tot bevrijding (2023/2024)
Aan de hand van gebeurtenissen en met behulp van bronnen (foto's, citaten, dagboekfragmenten) maken leerlingen in groepjes een tijdlijn van het laatste oorlogsjaar.

stuk(s)
à
€ 19,95
=
Poster Anne Frank (formaat A1) (2023/2024)
Een grote poster voor in de klas!

stuk(s)
à
€ 5,95
=

Subtotaal inclusief btw, exclusief verzend- en administratiekosten =
Verzendkosten =
Administratiekosten =
Verzend- en administratiekosten =
Totaal inclusief btw, inclusief verzend- en administratiekosten =