Jaarlijks krijgen 86.000 kinderen ermee te maken: ouders die gaan scheiden. Veel kinderen vinden het moeilijk om over deze ingrijpende gebeurtenis te praten, omdat ze er emotioneel van worden, zich ervoor schamen of loyaal zijn aan hun ouders. Los het op - een openhartig spel helpt hierbij.

Dit bijzondere spel dat gaat over gevoelens, emoties en praktische problemen waar een kind mee te maken kan krijgen bij een scheiding. Het spel is ontwikkeld om klassikaal te spelen en bestaat uit: 6 speelbordjes met 36 fiches, 6 dobbelstenen en 72 kaartjes met vragen en een handleiding.

Los het op – Een openhartig spel is een uitgave van ARComm Uitgevers en is tot stand gekomen in samenwerking met het programma Scheiden zonder Schade van de ministeries Justitie en Veiligheid en Volksgezondheid, Welzijn en Sport in partnerschap met de VNG.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief handling- en verzendkosten.

Bent u een Gemeente? En wilt u materiaal bestellen voor meerdere scholen? Naar verschillende bezorgadressen, maar met 1 factuuradres? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@onderwijsinformatie.nl
Los het op - Een openhartig spel
Over gevoelens, emoties en praktische problemen waar je mee te maken kunt krijgen bij een scheiding

stuk(s)
à
€ 22,95
=

Subtotaal =
Verzendkosten =
Administratiekosten =
Verzendkosten =
Totaal inclusief btw =