Promotiemateriaal bestellen

Bestel hier gratis promotiemateriaal voor de Pensioen3daagse. Onderstaande materialen kun je voor jouw activiteiten voor de Pensioen3daagse bestellen. Op=Op. Vul per product het gewenste aantal in en klik op ‘volgende’. Bekijk ook ideeën voor activiteiten tijdens de Pensioen3daagse, digitaal of op de werkplek te organiseren.
Envelop Pensioen3daagse
Bestel de Pensioen3daagse-envelop voor jouw medewerkers, vol pensioeninformatie en leuke thuiswerkhulpjes! Deze stuur je zelf naar jouw medewerkers om extra aandacht te vragen voor pensioen. Klik hier voor meer informatie.

stuk(s)
Flyer(s) Pensioen3daagse
Bestel de flyer om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse, jouw activiteiten en medewerkers inzicht te geven in hun pensioen. Vol met handige tips om je eens in je pensioen te verdiepen.

stuk(s)
Pepermuntdoosje(s) Pensioen3daagse
Trakteer op Pensioen3daagse pepermuntjes en breng op die wijze de Pensioen3daagse onder de aandacht bij medewerkers.

stuk(s)
Poster(s) Pensioen3daagse
Bestel de poster (A2) om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse en jouw activiteiten.

stuk(s)
LifeSizer Pensioen3daagse
Bestel de lifesizer (195 cm hoog en 68 cm breed) en zet hem neer bij jouw evenement om extra aandacht te vragen.
Bestel één of twee lifesizers, meer is helaas niet mogelijk.

stuk(s)
Placemat(s) Pensioen3daagse
Bestel de placemat (A3) om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse en jouw activiteiten. Handig bij de lunch, borrel of ontbijt, met handige tips om je eens in je pensioen te verdiepen.

stuk(s)
Kaartspel Pensioen3daagse
Bestel het 'Snel pensioenspel', voor jezelf of je medewerkers/collega?s. Het geeft binnen 5 minuten een overzicht van jouw pensioen. Uitgespeeld? Geef het dan door! Benieuwd? Bekijk ook de animatie van het spel.

stuk(s)