BESTELPAGINA WEEK VAN HET GELD 2024

Zet het in je agenda: van 11 tot en met 15 maart 2024 is de volgende editie van de Week van het geld! Met het thema ‘Hoe ben jij je GELD de BAAS?’ zet de Week van het geld jongeren in hun kracht. Hoe zorg je dat jij de controle hebt over je geldzaken? En hoe kun je financiële verleidingen herkennen en gevaren doorzien? Door met jouw klas of school mee te doen aan de Week van het geld leer je jouw leerlingen hoe ze een ware ‘baas’ kunnen worden over hun eigen financiën. Want geld kan een middel zijn om je dromen te verwezenlijken, zolang je maar weet hoe je er verstandig mee omgaat. Doe jij met jouw klas ook mee?

Themaposter 'Hoe ben jij GELD de BAAS?' + VO flyer
Enthousiast geworden over het nieuwe thema van de Week van het geld? Bestel dan alvast de gratis themaposter (A1-formaat) en hang deze op in de klas. Of bestel er meteen een aantal voor de gehele school. Zo laat je zien dat jullie aankomende editie (weer) meedoen met de Week van het geld! Poster wordt geleverd met een flyer met aanbod voor het VO.

set(s)
Themaposter 'Hoe ben jij GELD de BAAS?' + MBO flyer
Enthousiast geworden over het nieuwe thema van de Week van het geld? Bestel dan alvast de gratis themaposter (A1-formaat) en hang deze op in de klas. Of bestel er meteen een aantal voor de gehele school. Zo laat je zien dat jullie aankomende editie (weer) meedoen met de Week van het geld! Poster wordt geleverd met een flyer met aanbod voor het MBO.

set(s)